QUANIS DERMAFILLE

De aller nieuwste innovatie in huidverbetering met de Quanis Dermafiller methode.

Wat is het?
De Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micronaaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. Deze kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld met als resultaat een direct gladdere, rimpelvrije huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die na uw 30ste levensjaar wordt afgebroken met als gevolg de vorming van rimpels, fijne lijntjes en wallen.

Het effect is nagenoeg gelijk dan met fillers, alleen dan zonder injecties! Een eerste salonbehandeling is een vereiste.

Daarna kunt u thuis de behandeling voortzetten om het resultaat te behouden, in uw eigen tijd. De Quanis Dermafiller brengt u ‘avonds aan het kan de hele nacht blijven zitten. Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Het bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

Wat doet het?
De microkristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld met als resultaat een direct gladdere, rimpelvrije huid. Het effect is nagenoeg gelijk dan met fillers alleen dan zonder injecties!

Waar toe te passen?
De Quanis Dermafiller is succesvol toe te passen onder de oogcontour, neuslippenplooi en mondhoeken. Een eerste salonbehandeling is een vereiste.
U kunt uw behandeling vervolgens thuis voorzetten door aanschaf van een verpakking van 8 thuisbehandelingen.
De behandeling bestaat uit:

. Intensieve reiniging van het gelaat met KLAPP
. Aanbrengen Quanis Dermafiller professional
. Afsluiten met KLAPP serum en KLAPP dagverzorging

 

 

 

Quanis Melting Essence Mask

Quanis Melting Essence Mask bestaat voor 100% uit essence gel en bevat geen non-woven materialen waardoor het zich onderscheidt van alle andere traditionele gezichtsmaskers. Het, ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met stoom en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffende wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow! De quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Multiplier Effect

Voor de behandeling wordt gebruikt gemaakt van de Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acne en sproeten.

De behandeling bestaat uit:
De quickfix voor een droge en/of doffe huid.
Het gelaat reinigen, Peeling, Quanis Melting Essence Mask, Massage, Serum.